Tervetuloa ja kukkuluuruu kaikille!

 

Tältä sivustolta löydät kokoelman erilaisia mielenkiintoisia uutisia, hauskoja juttuja ja ajatuksia herättäviä tarinoita. Netistä löytyy valtavasti sellaisia sivustoja, jotka suorastaan ratkeamaisillaan liitoksistaan valtavalla artikkelien määrällään. Uutissivustoilla saattaa tulla jopa tietoähky ja toisinaan hyvätkin pienet uutiset jäävät täysin huomaamatta valtaisan artikkelikasan keskellä. Mikäli olet etsinyt mukavaa ja sopivan pientä viraaleiksi menneitä uutisia ja muita juttuja käsittelevää sivustoa, olet ilman muuta tullut oikeaan osoitteeseen.

Kukkuluuruu on pieni mutta monipuolinen sivusto, josta löytyy kompakti paketti erityisen ajankohtaisia tai muuten mukavia uutisia. Täällä pääset lukemaan artikkeleita, joissa kerrotaan niin surffaavasta vuohesta, opettajansa ikionnelliseksi tehneistä oppilaista, kahden miehen vuorikiipeilyprojektista ja erilaisista muoti-ilmiöistä sekä nykypäivänä että vuosien takaa. Tällä sivustolla on yksi keskeinen tavoite, joka on tuoda hymy sivustolla käyvien lukijoiden arjen keskelle.

Masentavia ja surullisia uutisia kerrotaan nykyään aivan liian usein, joten täältä niitä ei löydä, vaan valikoimaan otetaan ainoastaan piristäviä tai muuten inspiraatiota nostattavia juttuja laidasta laitaan. Toivon mukaan artikkelien lukeminen herättää myös ajatuksia, joita sitten voi vaihtaa jälkeenpäin tuttujen kanssa. Kukkuluuruu on erityisesti suomalaisille suunnattu sivusto, mutta artikkeleissa kerrotaan tapauksista, joita on sattunut eri puolilla maailmaa. Onneksi maailmasta eivät milloinkaan lopu hauskat ja inspiroivat uutiset, sillä ne ovat elämän todellinen suola. Sivustolle pyritään päivittämään juttuja tasaisin väliajoin, joten pysyhän kuulolla!